Za življenje brez simptomov alergije!
Lertal® pršilo za oči
Medicinski pripomoček
Lertal pršilo za oči

Uporablja se kot dopolnitev pri zdravljenju alergijskega vnetja očesnih veznic (konjuktivitisa), za lajšanje simptomov suhih, razdraženih in rdečih oči.

Lertal pršilo je sterilna liposomska oftalmološka raztopina, ki vsebuje tri naravne sestavine z medsebojnim sinergističnim delovanjem.

Pripomoček izpolnjuje zahteve za oznako CE (0426)

Zagotavlja svežino, vlaži suhe, razdražene in rdeče oči ter se lahko uporablja kot dopolnitev pri zdravljenju z antihistaminiki.

Lertal pršilo ima klinično dokazano učinkovitost.

Sestava pršila:

  • Suhi izvleček semen črne koprive (Perilla)
  • Hieluronsko kislino
  • Liposome

PERILA, suhi ekstrakt

Pomaga pri ublažitvi simptomov draženja oči.

HIALURONSKA KISLINA

Zagotavlja hiter učinek na alergijske simptome vek. Pomaga obnoviti in izboljšati obstojnost solznega filma ter ohraniti hidracijo in mazanje očesne površine.

LIPOSOMI

Obnavljajo lipidno plast solznega filma. Prenesejo perilo na površino roženice.

Zakaj uporabljati pršilo Lertal?

Lertal pršilo se uporablja kot dopolnitev pri zdravljenju alergijskega vnetja očesnih veznic (konjuktivitisa), za lajšanje simptomov suhih, razdraženih in rdečih oči.

Kdo lahko uporablja pršilo Lertal?

Lertal pršilo je medicinski pripomoček, ki ga zaradi svoje učinkovitosti in varnosti lahko uporabljajo tako odrasli kot otroci.

Kako uporabljati pršilo Lertal?

Zelo preprosto! Pršilnik oddaljite približno 10 cm stran od očesa. Pršilo nanesete tri ali štirikrat na dan, 3 - 4 dni zapored, na zaprto oko. Pršilo enkrat ali dvakrat razpršite ob vsakokratni uporabi.

Kje kupiti?